| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
pukla ko kokica Yoda

Dob: 21 Horoskopski znak: 
|
Postano: 09 vel 2010 02:50 Naslov: |
|
|
znam, al svejedno me mogu uputit na to da stvarno stvarno stvarno ne želim 3 tjedna slušat o magiji pa su ipak u neku ruku korisni. a i popisi literature nekad puno odaju. treba čitat između redova.
al mi ćemo nastavit sutra na kavi, ostali nek se slobodno izjasne. _________________
| Jon Stewart reče a ne (napisa): | | I fought the law and the law lost! |
|
|
| [Vrh] |
|
 |
Vlejd Yoda

|
Postano: 09 vel 2010 12:41 Naslov: |
|
|
| pukla ko kokica (napisa): | znam, al svejedno me mogu uputit na to da stvarno stvarno stvarno ne želim 3 tjedna slušat o magiji pa su ipak u neku ruku korisni. a i popisi literature nekad puno odaju. treba čitat između redova.
| koliko sam shvatio, popisi literature nisu ono što ćeš stvarno čitati za njegove ispite, a da ne spominjemo sam format ispita. zaobiđi. _________________ . |
|
| [Vrh] |
|
 |
Mentlo Starosjedilac

|
Postano: 09 vel 2010 13:10 Naslov: |
|
|
| pepa_sm (napisa): | | Mentlo (napisa): | | pepa_sm (napisa): | kako te točno "malo pokupi tramvaj?"  |
Tako da me ne ubije ali mi sjebe obje noge . Pokupio me i umjesto da me baci pod sebe bacio me sa strane na stanicu. I sad malo rehabilitiram ekstremitete . |
o jebemu miša..di se ide baš s tramvajem igrat kukavice? općepoznato je da ljudi gube kad su 1:1 s njima..
enivej, drago mi je da nisi gore nadrapao..sretno s rehab. |
Tko kaže da sam izgubio? Trebala si vidjet tramvaj....pobjegao glavom bez obzira. _________________ well its not even being about that anymore
I gotta get you down
those tiny fragments of perfection, they please me in a time
--
mock the world...then you become what you are |
|
| [Vrh] |
|
 |
pukla ko kokica Yoda

Dob: 21 Horoskopski znak: 
|
Postano: 09 vel 2010 13:15 Naslov: |
|
|
| Vlejd (napisa): | | pukla ko kokica (napisa): | znam, al svejedno me mogu uputit na to da stvarno stvarno stvarno ne želim 3 tjedna slušat o magiji pa su ipak u neku ruku korisni. a i popisi literature nekad puno odaju. treba čitat između redova.
| koliko sam shvatio, popisi literature nisu ono što ćeš stvarno čitati za njegove ispite, a da ne spominjemo sam format ispita. zaobiđi. |
zahvaljujem.
još rizik, što znate o tome? _________________
| Jon Stewart reče a ne (napisa): | | I fought the law and the law lost! |
|
|
| [Vrh] |
|
 |
Vlejd Yoda

|
Postano: 09 vel 2010 14:53 Naslov: |
|
|
| pukla ko kokica (napisa): |
još rizik, što znate o tome? |
s obzirom na dojam da ga nisam vidio na popisu syllabusa, nagađam da se ove godine ne izvodi (makar o tome nisam ništa čuo). najsigurnije ti je pitati ogija na mejl.
nego,
 _________________ . |
|
| [Vrh] |
|
 |
pepa_sm Moderator

|
Postano: 09 vel 2010 16:08 Naslov: |
|
|
| Mentlo (napisa): | | pepa_sm (napisa): | | Mentlo (napisa): | | pepa_sm (napisa): | kako te točno "malo pokupi tramvaj?"  |
Tako da me ne ubije ali mi sjebe obje noge . Pokupio me i umjesto da me baci pod sebe bacio me sa strane na stanicu. I sad malo rehabilitiram ekstremitete . |
o jebemu miša..di se ide baš s tramvajem igrat kukavice? općepoznato je da ljudi gube kad su 1:1 s njima..
Tko kaže da sam izgubio? Trebala si vidjet tramvaj....pobjegao glavom bez obzira. |
piši prijavu murji da je počinitelj pobjegao s mjesta nesreće. _________________
 |
|
| [Vrh] |
|
 |
miss.bla.bla Pripravnik

|
Postano: 09 vel 2010 16:56 Naslov: |
|
|
| pukla ko kokica (napisa): | ponuđena mi je i soc. antropologija ali nakon jednog pogleda na silabus čvrsto odlučih da se to neće desit u ovom životu. propuštam li fantastično iskustvo zbog vlastitih krutih predrasuda ili imam naprosto fantastičnu intuiciju?
|
ja sam prosle godine slucajno upisala soc.antopologiju (nitko me nije upozorio na africa) al na kraju sam ga vidjela dvaput.
napravis jedan seminar i imas lagani kolokvij kod trako, petica u index bez problema...a i ima zanimljivih tema... _________________ Démons et merveilles
Vents et marées
Deux petites vagues pour me noyer... |
|
| [Vrh] |
|
 |
Vlejd Yoda

|
Postano: 09 vel 2010 18:13 Naslov: |
|
|
da nisam zagubio mobitel u međuvremenu, već bih poslao čestitke tamo gdje su potrebne. pusica. _________________ . |
|
| [Vrh] |
|
 |
tupilan Starosjedilac

|
Postano: 09 vel 2010 20:45 Naslov: |
|
|
| Vlejd (napisa): | | da nisam zagubio mobitel u međuvremenu, već bih poslao čestitke tamo gdje su potrebne. pusica. |
ne vjerujem da vlejd šalje pusicu to je baš ćeće
skroz neobično
@mental, drago mi je da si dobro
@kokica, što te ne ubije, ne ojača te, nego te ubije kasnije |
|
| [Vrh] |
|
 |
Mentlo Starosjedilac

|
Postano: 09 vel 2010 20:49 Naslov: |
|
|
| tupilan (napisa): | | Vlejd (napisa): | | da nisam zagubio mobitel u međuvremenu, već bih poslao čestitke tamo gdje su potrebne. pusica. |
skroz neobično
@mental, drago mi je da si dobro
@kokica, što te ne ubije, ne ojača te, nego te ubije kasnije |
Što te ne ubije već te je ubilo. _________________ well its not even being about that anymore
I gotta get you down
those tiny fragments of perfection, they please me in a time
--
mock the world...then you become what you are |
|
| [Vrh] |
|
 |
Geheim Starosjedilac

|
Postano: 09 vel 2010 20:53 Naslov: |
|
|
| pepa_sm (napisa): | | Mentlo (napisa): | | pepa_sm (napisa): | | Mentlo (napisa): | | pepa_sm (napisa): | kako te točno "malo pokupi tramvaj?"  |
Tko kaže da sam izgubio? Trebala si vidjet tramvaj....pobjegao glavom bez obzira. |
piši prijavu murji da je počinitelj pobjegao s mjesta nesreće. |
A šta ako ga ZET tuži za oštećivanje imovine? _________________
 |
|
| [Vrh] |
|
 |
Abaddon Yoda

|
Postano: 09 vel 2010 20:57 Naslov: |
|
|
 |
|
| [Vrh] |
|
 |
zlikavica Yoda

|
Postano: 09 vel 2010 22:00 Naslov: |
|
|
| tupilan (napisa): | | Vlejd (napisa): | | da nisam zagubio mobitel u međuvremenu, već bih poslao čestitke tamo gdje su potrebne. pusica. |
skroz neobično |
lol vlejdek ti je zapravo mucica, samo se najčešće boji to pokazat
inače fala i da se pohvalim onima kojima još nisam, radi se o tome da mi je status službeno riješen, puka me formalnost dijeli od vraćanja prava mislim da trebamo zarakijat. ludnica buraz. ne da sam u oblacima nego mi nisu ni do koljena. _________________ just a swimmer growing dimmer
in the glimmer of a summer |
|
| [Vrh] |
|
 |
tupilan Starosjedilac

|
Postano: 09 vel 2010 22:13 Naslov: |
|
|
zvuči poznato , to za vlejdeka
on je jaaaaaaaako slatkica
i svi drugi
nije mi do lokanja
a dvije loze bi mi tak dobro došle
idem sutra u varšavsku pa možda padne i loza za zagirjavanje |
|
| [Vrh] |
|
 |
zlikavica Yoda

|
Postano: 09 vel 2010 22:17 Naslov: |
|
|
a da varšavska je sutra, znala sam da mi je nekaj promaklo u cijelom planu  _________________ just a swimmer growing dimmer
in the glimmer of a summer |
|
| [Vrh] |
|
 |
|